Euskara Ikastaroak 2017-2018

Irailak batetik aurrera matrikula zabalik. Maila guztiak eskeiniko ditugu betiko lekuan,(Raco de la Corbellan)
Anima zaitezte eta eman izenak.

Euskara Ikastaroak 2017-2018

Nivells
Oferim diferents nivells, Inicial, segon, tercer i superior, els grups són reduïts per facilitar l’aprenentatge. Només en els cursos de nivell inicial comptem amb grups més nombrosos ja que la demanda és més gran.

Horaris
Les classes són un dia o dos a la setmana (de dimarts a dijous en funció del grup) tenen una durada d’entre dues i tres hores (segons el grup) i es complementen amb activitats pràctiques conjuntes per a tots els grups els últims divendres de cada mes.

Preus
Per facilitar la matriculació dels cursos aquets són de caràcter trimestral i es paguen de manera independent, els preus són econòmics i ajustats al moment, no pretenem guanyar diners amb ells si no fomentar l’ús i coneixement de l’èuscar.

1r Curs 40 € (D’octubre a desembre)
2a Curs 35 € (De gener a març)
3r curs 30 € (D’abril a juny)

A banda de la matrícula les persones hauran de comprar el material didàctic per a tot l’any, uns 20-25 € en total. En funció del curs es treballarà amb un material o un altre.

Lloc
Les classes s’imparteixen a l’aula del Racó de la Corbella, al carrer Maldonado 46, al costat de la Plaça del Pilar, al barri de Velluters.

Matriculació
Es realitza al setembre, les persones interessades han de posar-se en contacte amb Euskaltzaleok i indicar el nivell en què es volen matricular. Un cop se sàpiga el nombre total de persones per grup es tancaran els horaris i l’Euskal Etxea es posarà en contacte per a indicar el dia i hora en què comencen les classes.

Contacte:
euskaltzaleok@yahoo.es
Euskal kultura bultzatuz